Ρολό κολοκυθιού ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ!

Υλικά:

3 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους (περίπου 800 γρ.)
4 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
250 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο

Για τη γέμιση:
200 γρ γιαουρτι
100 γρ τυρί κρέμα
καποιο μυρωδικό που σας αρέσει (εγώ έβαλα άνηθο)
Φέτες Καπνιστής γαλοπούλας
Πιπεριά κόκκινη ψητή ψιλοκομένη ή φλωρίνης
(η γέμιση μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα προϊόντα της αρεσκείας σας)

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο τρίφτη, προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και αφήνουμε για 30 λεπτά, στη συνέχεια στύβουμε καλά με τα χέρια μας, προσθέτουμε τα αυγά, το τυρί και τη ρίγανη στα στυμμένα κολοκυθάκια.
Το έτοιμο μείγμα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί για Ψήσιμο και σχηματίζουμε ένα παραλληλόγραμμο φύλλο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στα 220 γρ για 20-30 λεπτά περίπου.Το ψημένο φύλλο όσο είναι ακόμα ζεστό αναποδογυρίζουμε σε άλλο χαρτί (ή πετσέτα). Ετοιμάζουμε τη γέμιση και απλώνουμε στο κρυωμένο φύλλο.σε σφιχτό τυλίγουμε και αφήνουμε στο ψυγείο
για 2-3 ώρες.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τυρί κρέμα μειρωδικό. Απλώνουμε την κρέμα την πιπεριά και απο πάνω στρώνουμε τις φέτες γαλοπούλας Τυλίγουμε σφιχτά και είναι ετοιμο κόβουμε και σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚέικ Μπισκότων με κρέμα
Επόμενο άρθροΤριμμένη Σοκολατόπιτα