Ρολό κολοκυθιών

Εκτέλεση

3 ή 4 κολοκύθια
φρέσκο ​​σκόρδο (2-3 σκελίδες)
φρέσκο ​​άνηθο
περίπου 200 γραμμάρια τυρί κρέμας,
5 αυγά
150-200 g τριμμένο κίτρινο τυρί,
αλάτι
μαύρο πιπέρι για γεύση.

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε. Περιμένετε περίπου 10 λεπτά και στυψτε καλά να φύγει το νερό. Βάλτε τα στο μπολ. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και αλάτι.
Προσθέστε τριμμένο κίτρινο τυρί, αυγά, και μια σκελίδα σκόρδο λιωμένη για την γεύση. Ανακατέψτε καλά.
Στο κάτω μέρος του ταψιού, το οποίο πρέπει να είναι ορθογώνιο, βάλτε χαρτί ψησίματος. Λιπάνετε με λάδι. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και απλώνετε καλά.

Κόψτε μερικά κλαδάκια φρέσκο ​​άνηθο και προσθέστε στο σκόρδο. Προσθέστε τα στο τυρί κρέμα και ανακατέψτε, πρόσθεσα επίσης ψητές κόκκινες πιπεριές (πιπεριές). Αυτό είναι η γέμιση μου για το ρολό, αλλά μπορείτε να την φτιάξετε όπως θέλετε.

Ψήσαμε στους 200 ° για περίπου 30 ÷ 35 λεπτά.
Αφαιρέστε προσεκτικά απο το ταψί μαζί με το χαρτί. Αναποδογυρίστε το και αφαιρέστε το χαρτί.
Αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά και απλώστε με τη γέμιση. Τυλίξτε με ένα υγρό πανί,  και αφήστε το να σφίξει στο ψυγείο.

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΤα γλυκά μου “ALMONDS” με μόνο 3 βασικά συστατικά !!!
Επόμενο άρθροΧωριάτικα λουκάνικα μαγειρεμένα σε μπύρα