Ρύζι με πράσο και ελιές

Υλικά

1 κρεμμύδι
1 πράσο τρίφτη
2-3 καρότα
1 κούπα ρύζι
1 βάζο ελιές, λάδι

Εκτέλεση

Σοτάρω για λίγο κρεμμύδια και καρότα που τα κόβω σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα πράσα, επίσης ψιλοκομμένα για 2-3 λεπτά. Αλατίζουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καλά πλυμένο ρύζι και τσιγαρίζουμε μέχρι να γίνει διάφανο.


Ρίχνουμε 3 κούπες χλιαρό νερό, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πιει το νερό.


Προσθέτω τις στυμμένες ελιές και ανακατεύω

Καλή όρεξη

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό Κέικ με σταφίδες
Επόμενο άρθροΝόστιμη σφηνόπιτα ή ρυζόπιτα της γιαγιάς μου από την Ροδόπη