Συστατικά
1 πράσινη πιπεριά(κέρατο) τηγανισμένη(χωρίς σπόρους) και τεμαχισμένη
1 – 3 φρέσκες κόκκινες πιπεριές τσίλι ψημένες, αποφλοιωμένες
1 πράσινι πιπεριά πίκλα χωρίς σπόρους
2 κγ φρέσκα φύλλα ρίγανης
440 g.  ελληνική φέτα τριμμένη
75 ml. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
τριμμένο μαύρο πιπέρι
Στραγγισμένος χυμός 1/2 λεμόνι
Tabasco προαιρετικά

Οδηγίες
Χτυπήστε στο μπλεντερ τις πιπεριές και την ρίγανη.
Προσθέστε φέτα και χτυπήστε να γίνει ένας λείος πουρές προσθέτοντας ελαιόλαδο καθώς χτυπάτε. Προσθέστε χυμό λεμονιού σε βήματα, δοκιμάζοντας μετά από κάθε προσθήκη. Ρυθμίστε ποσο καυτερο θα είναι όσο βάζετε το μαύρο πιπέρι και το Tabasco.
Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο μπολ με ψημένες πιτούλες .

φωτο

Προηγούμενο άρθροΑπό το Ωραιώτερο ΜΙΛΦΕΙΓ που θα έχετε φτιάξει από την ΤΖΕΝΗ ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ!!!
Επόμενο άρθροΣαρικόπιτες Κρητικές…δεν θα μείνει ούτε μία