Σαγανάκι Αυγών

Συστατικά:

-590 g ντομάτες
-1 φλιτζάνι πουρέ ντομάτας
-1 κρεμμύδι
-2 σκελίδες σκόρδο
-2 πράσινες πιπεριές
-1 κουταλάκι πάπρικα
-1/2 κουταλάκι κύμινο
-1/2 κουταλάκι κόλιανδρο σε σκόνη
-1/2 κουταλάκι ζάχαρη
-Αλατι
-1/8 κουταλάκι πιπέρι
-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-Μαϊντανός

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια, ψιλοκόβουμε το κρεμύδι και τις πιπεριές.
Βάζουμε ενα τηγάνι στην φωτιά και σοτάρομε το κρεμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν.
Ψιλοκοβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το κύμινο, κόλιανδρο, πάπρικα πιπέρι και αλάτι και ανακατευουμε. Μετά προσθέτουμε τις ντομάτες μαζί με τον χυμό ντομάτας και αφήνουμε να βράσουν .
Μετά όταν πήξει λίγο η σάλτσα προσθέτουμε τα αυγά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 8-10 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φουρνο αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με μαιντανό και σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΟ Μπακλαβάς…στα καλύτερα του
Επόμενο άρθροΑν έχετε μήλα τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την συνταγή!