Σαγανάκι Τυριού στο φούρνο

Υλικά

• κίτρινο τυρί – 400 g
• φρέσκο ​​γάλα – 2 φλιτζάνια τσαγιού
• βούτυρο – 30 g
• αυγά – 4 τεμ –
• αλεύρι – 1 φλιτζάνι καφέ
• αλάτι
• μαύρο πιπέρι

Οδηγίες

1. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι με ένα μίξερ. Πρέπει να ληφθεί ένα λείο, ομοιογενές μείγμα.
Προσθέστε τριμμένο κίτρινο τυρί, αλάτι και πιπέρι στον τρίφτη και ανακατέψτε.
2. Λιώστε το βούτυρο και απλώστε το στο κάτω μέρος του ταψιου στο οποίο θα ψήσετε το κίτρινο τυρί.
3. Ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς έως ότουαρχίσει να ροδοκοκκινιζει.
Μόλις ψηθεί, πάρτε το, κόψτε το σε μερίδες και σερβίρετε αμέσως με γαρνιτούρα ανάλογα με την εποχή.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΛαχανικά στο φούρνο Ογκρατέν…Υγιεινό και φθηνό φαγητό
Επόμενο άρθροΤο καλύτερο Κέικ Γιαουρτιού που έχετε δοκιμάσει ποτέ