Σαλάτα λάχανο κόλιανδρο, αυγά και σως γιαουρτιού

✅Υλικά:

λάχανο, 400 g;
αγγούρι, 2 τεμ.
άνηθο και κόλιανδρο για γεύση.
αυγά, 4 τμχ.
μουστάρδα, 1 – 2 κουτ.
κρέμα γάλακτος, 3 κ.σ.
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς.

Σως Γιαουρτιου-μουσταρδας
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό ξίδι βαλσάμικο
5 κ.σ. μουστάρδα απαλή (50 γρ.)
2 κ.γ. μέλι
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
1–2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο (προαιρετικά)
1 κ.σ. κάπαρη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

✅ Διαδικασία μαγειρέματος

Βράζουμε τα αυγά, τα κρυώνουμε και τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη ή τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε και τα αγγούρια, ψιλοκόβουμε τα χόρτα, ψιλοκόβουμε το λάχανο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ριχνουμε την σως.

Σως γιαουρτιου-μουσταρδας
Bάζουμε αρχικά στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο.
Χτυπάμε να ανακατευτούν.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και χτυπάμε καλά.

Καλή όρεξη!❤️

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες σε πικάντικη σάλτσα μελιού 🍆
Επόμενο άρθροΓιαουρτογλυκό με ρόδι