Σκορδομακαρονάδα με γιαούρτι

Υλικά

1 πακέτο μακαρόνια Νο-7.
1 φλυτζάνι λάδι ελιάς.
4-5 σκελίδες σκόρδο.
2 γιαούρτια πρόβεια.
3-4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα γλυκιά.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
Σε ένα κατσαρολάκι καίμε το λάδι μαζί
με τα σκόρδα που τα κόψαμε στα τέσσερα.
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια όταν βράσουν 
και τα κρυώνουμε καλά.
Τα σκόρδα τα βγάζουμε και τα πετάμε.
Ζεματάμε τα μακαρόνια με το αρωματικό λάδι
και προσθέτουμε, το γιαούρτι

σκορδομακαροναδα
{όχι όλο κρατάμε 4-5 κουταλιές για το σερβίρισμα}.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ 
Με μία κουταλιά γιαούρτι από πάνω
και πασπαλισμένη πάπρικα. 

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡετζέλι με πετιμέζι
Επόμενο άρθροΣπανακόπιτα σε ρόλερς….καταπληκτικό