Σνιτσελ Κοτόπουλο με σπανάκι

Υλικά

300 γρ στήθη κοτόπουλου κιμά
300 γρ φρέσκο σπανάκι (βρασμένο και στυμμένο)
3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα
Αλατοπίπερο

Για το πανάρισμα
Αλεύρι 00
Ψιλοκομμένα κορν φλέικς

Εκτέλεση

Προσθέτουμε το μαγειρεμένο και στυμμένο σπανάκι στον κιμά κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 4 μεγάλα μπιφτεκια.
Τα περνάμε στο αλεύρι και μετά στα κορν φλέικς δίνοντάς του το επιθυμητό σχήμα.
Τα έψησα στο φούρνο με λίγο λάδι, αλλά μπορούν να ψηθούν και σε τηγάνι με ελάχιστο λάδι ή να τηγανιστούν σε μπόλικο σπορέλαιο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜελιτζανοπιτα Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΦανταστικό Παστίτσιο με 3 τυριά