Φιλέτα κοτόπουλο με τραγανή κρούστα, ντομάτα, μοτσαρέλα

Απαραίτητα προϊόντα

1 τεμάχιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου (πεταλούδα)
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
100 γρ μοτσαρέλα
1 ντομάτα
αλάτι Ιμαλαΐων
ρίγανη
βασιλικός

Εκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου στη μέση οριζόντια για να γινει πιο λεπτο και μετά πάλι στη μέση για να γίνουν 4 κομμάτια.
Ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με την τριμμένη παρμεζάνα, αλείφουμε άφθονα το κρέας με λιωμένο βούτυρο και το κυλάμε όμορφα στο μείγμα.
Αραδιάζουμε τα κομμάτια σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει στους 180 βαθμούς.
Τις βγάζετε, βάζετε 1-2 φέτες ντομάτα και από πάνω έναν κύκλο μοτσαρέλα.
Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και βασιλικό και επιστρέφουμε στο φούρνο για άλλα 5 λεπτά να ψηθεί μόνο από πάνω.

Έγινε πολύ νόστιμο! Καλή όρεξη!

 

Προηγούμενο άρθροΜήλο-δαμασκηνόπιτα
Επόμενο άρθροΔίχρωμη Τούρτα με Κρέμα Ζαχαρούχου και Μερέντα