Σνιτσελ του Τσιγγάνου (πικάντικο ελαφρώς)

ΥΛΙΚΑ

2 σνιτσελ χοιρινα καλα χτυπημενα
4 πιπεριες κερατο κομμενες σε κυβους
1 κολοκυθακι κομμενο σαν τις πατατες τις τηγανιτες,
1 κρεμυδι ξερο χοντροκομμενο.
4 κλαδακια ψιλοκομμενο μαιντανο
4 ντοματες ωριμες κομμενες σε κυβους
1 καυτερη πιπερια πρασινη σε κυβους
3 κουταλιες βουτηρο
αλατι
πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τα αλατοπιπερωνουμε,τα αλευρωνουμε ,τα βουταμε σε αυγο και μετα σε φρυγανια.Τα σοταρουμε σε αγνο βουτηρο,το ψηνουμε κανονικα και απο τις 2 πλευρες να κανει χρυσαφενια κρουστα .Βγαζουμε το κρεας και ριχνουμε στο τηγανι ψιλοκομμενα τα λαχανικα,καροτα,κρεμμυδι,μαιντανο, και πιπεριες να σωταριστουν. Προσθετουμε αλλη μια κουταλια βουτηρο.Μολις αρχισει να βραζει, ριχνουμε ενα φλυτζανι λευκο κρασι,σκεπαζουμε και σιγοβραζουμε για 10 λεπτα. Αν η σαλτσα μας δεν εχει υγρα,προσθετουμε λιγο ζεστο νερο .Βαζουμε το κρεας σε πιατελα και περυχινουμε με τη σαλτσα των λαχανικων..

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ!

Γαρνιρουμε με πατατες τηγανιτες,ριζοτο λαχανικων η οτι αλλο θελουμε!

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΥΤΕΡΟΥ,ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΟΥΣΤΑ!

Πηγη: mariakontzant.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα Φακές Ταμπουλέ (…και νηστίσιμη)
Επόμενο άρθροΗ Καρυδόπιτα όπως δεν έχετε φτιάξει ποτέ