Υλικά:

Φλούδες από 6 μανταρίνια
1/2 κούπα χυμό μανταρίνι
400 γρ . κουβερτούρα
300 γρ καρύδια τα οποία χτυπάτε στο μουλτι
1 κούπα ζάχαρη
7 φρυγανιές τις οποίες τρίβετε στο μουλτι
4 κ.γ κακάο χωρίς ζάχαρη

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε (όχι βράσιμο)όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς (χυμό μανταρίνι συν ζάχαρη συν φρυγανιές συν καρύδια συν τις φλούδες των μανταρινιών τις οποίες κai αυτές τις έχετε τρίψει στο μουλτι)
Εγώ βέβαια τις έβρασα και δύο φορές από 5 λεπτά να φύγει η πολύ αψάδα, άφησα να κρυώσουν και τις πέρασα από το μουλτι.

Παράλληλα σε μπεν μαρι λιώνουμε την κουβερτούρα και στην συνέχεια την προσθέτουμε στο μείγμα.
Αφήνουμε να πέσει αρκετά η θερμοκρασία και πλάθουμε τα σοκολατάκια σε μπαλίτσες ή τους δίνουμε όποιο σχήμα θέλουμε.
Ρολάρουμε τα σοκολατάκια μέσα στο κακάο και αφήνουμε να κρυώσουν έξω ή στο ψυγείο.
Σημ.: γίνονται περίπου 50 κομμάτια όπως τα έφτιαξα εγώ σε μπαλιτσες και τα τοποθέτησα μέσα σε χαρτάκια.
Πανεύκολα και εύγευστα με την υπέροχη μυρωδιά του μανιταριού.

Καλή επιτυχία.
Η Συνταγή είναι της  Viky pita.

ΠΗΓΗ: trikalaview.gr

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο σε σάλτσα λεμονιού με βούτυρο…τόσο απλό που δεν θα το πιστεύετε
Επόμενο άρθροΗ Ευκολόπιτα