Σοταρισμένες πατάτες με άνηθο και σκόρδο

Υλικά:

πατάτες – 4 τεμ. (βρασμένες – καθαρισμένες)
βούτυρο αγελάδας – 30 g.
σκόρδο – 4 σκελίδες (λιωμένο)
άνηθο – μερικοί μίσχοι
αλάτι για γεύση
μαύρο πιπέρι για γεύση
λάδι – 10 ml.

Εκτέλεση:

Κόψτε τις προβρασμένες πατάτες σε κομμάτια. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι στη κουζίνα.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε ένα κομμάτι βούτυρο. Προσθέτουμε τις πατάτες και
ανακατεύουμε περιοδικά μέχρι να ροδίσουν,

καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.
Τέλος, λίγο πριν αφαιρέσετε από τη φωτιά, προσθέστε το ψιλοκομμένο άνηθο και σκόρδο 

 

Ανακατέψτε και σερβίρετε τις σοταρισμένες πατάτες με κλαδάκια φρέσκο ​​άνηθο.
Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΗ “στριμμένη” Σπανακοτυρόπιτα…πολύ εύκολη και πολύ νόστιμη
Επόμενο άρθροΤα Παπουτσάκια της Mari