Σουδάκια με Καρύδα
ΥΛΙΚΑ
-400γρ μπισκότα σαβαγιάρ
-200γρ καρύδα τριμμένη
-100ml γάλα (για να βουτήξουμε τα μπισκότα)
-1 έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
-400ml γάλα για να φτιάξουμε την κρέμα μας

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε την κρέμα
Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα και
το χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός το πολύ 4-5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει.

Συναρμολόγηση

Παίρνουμε ένα δίσκο εκει πάνω θα στήσουμε το γλυκό μας
Πρέπει να κάνουμε γρήγορες κινήσεις για να μην μουλιάσουν πολύ τα σαβαγιάρ.
Λοιπόν παίρνουμε το ένα μπισκότο το βουτάμε μέσα στο γάλα και το βάζουμε στο δισκάκι. Στην συνέχεια παίρνουμε μια κουταλιά κρέμα την αλλοιφουμε στο μπισκότο που είναι στο δισκάκι και μετά παίρνουμε ένα δεύτερο μπισκότο το βουτάμε στο γάλα και το βάζουμε πάνω από την κρέμα που αλλοιψαμε το μπισκότο που είναι στον δίσκο.
Παίρνουμε όλο μαζί πλέον το γλυκό και το περνάμε κυλώντας το μέσα στο μπολ με το
ινδοκάρυδο να το καλύψει παντού.
Έτσι συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα μπισκότα, τα βάζουμε στο ψυγείο για
μία ώρα να σφίξει λίγο η κρέμα και το γο γλυκό μας είναι έτοιμο

Καλή Απόλαυση

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡεβανί καρύδας !!!
Επόμενο άρθροΑφράτο κέϊκ λεμονιού με σάλτσα κερασιού