Σουφλέ ζυμαρικών

Υλικα

1 πράσο κομμένο
1 μέτριο κρεμυδι
2 καρότα σε κύβους
300 γρ μανιτάρια
2 λουκάνικα σε Φετες
500 γρ κρεμα γάλακτος
4 αυνα // αλάτι -πιπέρι
1 κούπα εβαπορέ γαλα
500 νρ μακαρόνια Collezione Cascarecce της Barilla ή όποια θέλετε
Κοβω ολα σε κύβους, λουκάνικα σε ροδες,

Εκτέλεση

Σε λινο λαδι σοτάρω κρεμυδι,λουκάνικα, πράσο, πιπεριές, μανιτάρια, καρότο, μετα ντομάτα να βράσουν λίγο.
Βαζω νερό με αλάτι να βράσει για τα μακαρόνια Όταν βράσουν (όχι τελείως γιατί θα ψηθούν χρειάζονται 9 λεπτά εγω τα βγάζω στα 6 λεπτά) τα βαζω στα λαχανικά ανακατώνω ρίχνω τα τυριά κρατώντας λίγη μοτσαρελα για επάνω.

Χτυπάω τα αυγα προσθετω την κρεμα στα αυγα, το γαλα, τα ρίχνω στα μακαρόνια απο πανω τη μοτσαρελα που κράτησα.
Ψήνω σε προ θερμασμένο φουρνο 180 βαθμούς μέχρι να ροδισει !

Καλη σας Επιτυχία αν την Φτιάξετε.

ΠΗΓΗ: Maria Karatza

Προηγούμενο άρθροΠατάτες στο φούρνο με κιμά και τυρί….θα γλύφετε τα δαχτυλά σας
Επόμενο άρθροΥγρό κέικ σοκολάτας…πλημυρίζει το στόμα σοκολάτα