Παγωτά Καραμέλα σε μπολάκια απο σοκολάτα!
Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική,
400 γρ ζαχαρουχο γάλα,
1 βανίλια!
Για την βάσης Σοκολάτας:
350 γρ σοκολάτα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος κρύα,σε μορφή γιαουρτιού!
Ανάμειγνυουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο στην κρέμα γάλακτος σταδιακά ανακατεύοντας με μαριζ η με το μίξερ!
Ρίχνουμε και την βανίλια! Το βάζουμε σε ένα τάπερ και στην κατάψυξη για όλη την νύχτα!
Για την βάσης Σοκολάτας:
350 γρ σοκολάτα λιωμένη σε Μπεν Μαρί!
Βάζουμε με ένα πινέλο στον πάτο και πλάγια στα φορμακια σοκολάτα και τα βάζουμε κατάψυξη για 5 λεπτά!
Τα βγάζουμε και τα ξαναπερναμε με σοκολάτα και τα βάζουμε ξανά κατάψυξη!