Παγωτά Καραμέλα σε μπολάκια απο σοκολάτα!

Υλικά

500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική,
400 γρ ζαχαρουχο γάλα,
1 βανίλια!

Για την βάσης Σοκολάτας:
350 γρ σοκολάτα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος κρύα,σε μορφή γιαουρτιού!
Ανάμειγνυουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο στην κρέμα γάλακτος σταδιακά ανακατεύοντας με μαριζ η με το μίξερ!
Ρίχνουμε και την βανίλια! Το βάζουμε σε ένα τάπερ και στην κατάψυξη για όλη την νύχτα!

Για την βάσης Σοκολάτας:
350 γρ σοκολάτα λιωμένη σε Μπεν Μαρί!
Βάζουμε με ένα πινέλο στον πάτο και πλάγια στα φορμακια σοκολάτα και τα βάζουμε κατάψυξη για 5 λεπτά!


Τα βγάζουμε και τα ξαναπερναμε με σοκολάτα και τα βάζουμε ξανά κατάψυξη!

ΠΗΓΗΕλενη Ραπτη
Προηγούμενο άρθροΚέικ τάρτα με κρέμα και βύσινα.
Επόμενο άρθροΦλογέρες μπριάμ με ντιπ γιαουρτιού