ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό χοιρινό σε κομμάτια
1 κιλό πατάτες πλυμενες καθαρισμένες κομμένες
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
2 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο πιπέρι γλυκό
2 σκελίδες σκόρδο
150 ml ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
2 κουταλιές της σούπας πελτε αραιωμένο σε 200 ml βραστό νερό !!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τοποθετούμε τα κομμάτια του κρέατος στο μπολ και τα αλατοπιπερωνουμε! Τα βάζουμε στην γάστρα,η ταψί τα τρυπάμε και τοποθετούμε κομμένες σκελίδες σκόρδο!

Δίπλα στο κρέας τοποθετούμε της πατάτες ρίχνουμε τα μπαχαρικά ανακατεύουμε και ρίχνουμε το λάδι στην συνέχεια ανακατεύουμε και ρίχνουμε το πελτέ και πάλι ανακατεύουμε!

Ρίχνουμε και νερό και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1,5 ώρα προσέχοντας το ανά διαστήματα! Στο τελευταίο τέταρτο ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας και το αφήνουμε να ξεροψηθεί εαν μας αρέσει έτσι!

Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤα πιο αφράτα Κρουασάν…βήμα βήμα
Επόμενο άρθροΨητό αρνί με γιαούρτι, να γλείφεις τα δάχτυλά σου