Σπανάκι με κεφτεδάκια λεμονατα!!!

Υλικα

για τα κεφτεδάκια:

600γμ κιμά ανάμικτο,
1 αυγο,
1 κρεμμυδι ξερό στο μουλτι,
λιγο ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι,
φρυγανιά.

Σπανακόρυζο:
1 κρεμμυδι ξερό,
1 ματσακι
κρεμμυδάκια φρεσκα ψιλοκομμένα,
1 πράσο ψιλοκομμενο,
3/4 φλ ελαιόλαδο,
αλατι
πιπερι,
1 κιλό σπανάκι,
3/4 φλ ρυζι γλασε,
2 κσ πάπρικα γλυκιά,
2-3 φλ νερό

Εκτελεση:

Για τα κεφτεδάκια
Ζυμώνουνε καλα το μιγμα και πλάθουμε μικρα κεφτεδάκια. Τα πασπαλιζουμε με λιγο αλευρι.

Σοταρω κρεμμυδια, πράσο με το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Προσθέτω πάπρικα και το νερό. Ριχνω το σπανάκι, ανακατευω κα αραδιαζω τα κεφτεδάκια απο πανω.


Μαγειρευω για 20′ και προσθέτω το ρυζι. Ριχνω χυμό απο 2 λεμόνια και αφηνω να ψηθει το ρυζι.

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜανιτάρια με μπρόκολο και κρέμα γάλακτος
Επόμενο άρθροΣοκολατόπιτα με πορτοκάλι