Συστατικά
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αποξηραμένο ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο, κιμά
280 gr κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
225 gr τριμμένη φέτα
2 μεγάλα αυγά, ελαφρά χτυπημένα
1 συσκευασία πίτα κουρού θερμοκρασία δωματίου

Οδηγίες
Σε μια μικρή κατσαρόλα, σοτάρετε το κρεμμύδι σε λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε ρίγανη και σκόρδο μαγειρέψτε 1 λεπτό ακόμη. Προσθέστε σπανάκι. μαγειρέψτε 3 λεπτά επιπλέουν ή μέχρι να εξατμιστεί το υγρό. Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ για να κρυώσουν
Προσθέστε το τυρί φέτα και τα αυγά στο μίγμα σπανάκι. Ανακατέψτε καλά. Ανοίξτε τη ζύμη. Απλώστε σε κάθε φύλλο με το μείγμα με το σπανάκι(μισό στο καθένα) σε απόσταση περίπου 1,5 εκ από τα άκρα. τυλίξτε και κόψτε σε φέτες 2 εκ κάθε μια. Τοποθετήστε την κομμένη πλευρά προς τα κάτω πάνω στα λαδωμένα φύλλα ψησίματος.
Ψήνετε σε 200 ° για 18-22 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε ζεστό.

Προηγούμενο άρθροΣκορδομακαρονάδα με γιαούρτι
Επόμενο άρθροΣοκολατένιο γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ