Υλικά:

220 γρ. άχνη ζάχαρη
225 γρ. βούτυρο
2 φλ. τριμμένο καρύδι 
300 γρ. γάλα
3 πακέτα πτι μπερ
50 γρ. κακάο 
800 γρ. κουβερτούρα
2 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει.
2. Κοσκινίζουμε το κακάο με την ζάχαρη μέχρι να ενωθούν και ρίχνουμε τα αλεσμένα μπισκότα και τα καρύδια και ανακατεύουμε.
3. Στη συνέχεια ρίχνουμε και το γάλα και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα που να πλάθεται.

4. Το πλάθουμε σε μικρά ρολά, τα οποία τυλίγουμε σε μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν (2-3 ώρες περίπου).
5. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το λάδι.
6. Βγάζουμε τα ρολά από το ψυγείο, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βουτάμε ένα ένα στην κουβερτούρα.
7. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα βάζουμε το ψυγείο μέχρι να κρυώσουν.
8. Που και που τα κοσκινίζουμε με το κακάο και τη ζάχαρη.

misspelina.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΣιροπιαστά κουλουράκια με καρύδα
Επόμενο άρθροΓαριδομακαρονάδα