Σπιτική Μαγιονέζα

Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτική μαγιονέζα; Είναι μοναδικό!
Σπιτική μαγιονέζα! Έχω δοκιμάσει πολλές συνταγές, αλλά αυτή μου λειτουργεί καλύτερα.

Υλικά

1 μεγάλο αυγό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο / 250 ml /
1/2 κουτ χυμό λεμονιού
1/4 κουτ μουστάρδα Ντιζόν
αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε με το μπλέντερ προσεκτικά, ξεκινώντας από τον πάτο και μετά ελαφρώς προς τα πάνω. Μην βιαστείτε να το τραβήξετε το μπλεντερ χειρός.
Περιμένουμε να ασπρίσει και να πήξει.
Στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο. Φροντίστε να καλύψετε με αλουμινόχαρτο εάν δεν έχετε δοχείο με καπάκι.
Το αποθηκεύω και το σερβίρω σε αυτά τα μπολ. Είναι υπέροχα γιατί έχουν καπάκι που κλείνει ερμητικά.
Όλα διατηρούνται και μεταφέρονται εύκολα γιατί δεν χύνεται τίποτα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠρασόρυζο κοκκινιστό με αυγά στο φούρνο…θρακιώτικη συνταγή
Επόμενο άρθροΤουρσί κουνουπίδι με κόκκινα παντζάρια…Σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ, πολύ νόστιμο!