Συκωτάκια κοτόπουλου με ντομάτες και ρύζι

Αυτό το πιάτο αποδεικνύεται πολύ χορταστικό.
Τα Συκωτάκια κοτόπουλου έχουν υπέροχη γεύση με ρύζι.
Για να ετοιμάσετε αυτό το πιάτο, θα χρειαστείτε οικονομικά υλικά και μια ώρα χρόνο.
Τα Συκωτάκια κοτόπουλου με ντομάτα και ρύζι είναι νόστιμα, ορεκτικά και πολύ χορταστικά.

Υλικά για το μαγείρεμα:

500 γραμμάρια συκωτάκια κοτόπουλου (μπορείτε να είναι και καρδούλες)
2 τεμ. κρεμμύδι
100 g ρύζι
3 τεμ. ντομάτες
2 κ.σ. φυτικό λάδι
200 ml. κρέμα γάλακτος
αλάτι, μαύρο πιπέρι
Αρωματικά για γεύση
3 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

Πλένουμε το ρύζι πολλές φορές και στη συνέχεια το βάζουμε στη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 15-20 λεπτά.
Καθαρίζουμε τα συκωτάκια κοτόπουλου από το περιττό λίπος.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο ​​κρεμμυδάκι και το βάζουμε σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα συκωτάκια. Ρίξτε βραστό νερό πάνω από τις ντομάτες και αφαιρέστε τη φλούδα.
Κόβουμε σε κύβους την ντοματα και τις ριχνουμε στο τηγάνι. Περάστε το σκόρδο από μια πρέσακαι το προσθέτουμε στα συκωτάκια
Αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε προσθέτουμε τα αρωματικά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά ακόμα.
Σερβίρετε τα έτοιμα συκωτάκια στο τραπέζι με ρύζι.

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΡαβανί με καρύδα…σπεσιαλιτέ
Επόμενο άρθροΚέικ για τεμπέληδες: Ξοδεύω 5 λεπτά από το χρόνο μου και ο φούρνος κάνει τα υπόλοιπα🥮