Τάρτα γεμιστή

Συστατικά:

500 γρ αλεύρι 00
200 γρ ζάχαρη
250 γρ βούτυρο
2 αυγα
1 φακελάκι βανιλίνης

Γεμιση:
200 γραμμάρια μακαρον ή μπισκότα θρυμματισμένα
250 γρ μαρμελάδα για γεύση
30 γραμμάρια άγλυκο σκόνη κακάο

Εκτέλεση

Η ζύμη παρασκευάζεται με ανάμειξη όλων των συστατικών και αφήνεται να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ, θρυμματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και το κακάο. Ανακατέψτε τα πάντα καλά. Ανοίξτε τη μισή ζύμη σε μια φόρμα ταρτας (30εκ.), Γεμίστε τη με την γέμιση

και καλύψτε τα όλα με την υπόλοιπη ζύμη Και τρυπήστε με ένα πηρούνι.


Στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡεβανί το γλυκό του καφέ
Επόμενο άρθροΣολομός με γιγάντες…κάτι νέο σήμερα και ήταν τεράστια επιτυχία!