Συστατικά
250γρ Ταλιατέλες
1 στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κομματάκια
250 γρ φέτα 
1 φλιτζάνι γάλα
1 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
100 ml ούζο 
1/2 ματσάκι άνηθο
3-4 κσ ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα (μέτρια φωτιά), ρίχνουμε 3-4 κσ ελαιολάδου μαζί με 1/2 φλιτζάνι νερό. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε.
Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κοματάκια, προσθέστε τα στο τηγάνι και συνεχίστε να σωτάρετε. Σβήστε με το ούζο και ανακατέψτε.
Κόβουμε την φέτα σε μεγάλους κύβους και προσθέτουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε. Μαγειρέψτε με το καπάκι κλειστό  για 20-25 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, προετοιμάστε την ταλιατέλες, σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, τα προσθέτετε στο τηγάνι και ανακατεύετε. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και σερβίρουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι, αν χρειαστεί.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή Σάμαλι (Εξαιρετικά σιροπιαστό κέικ με μαστίχα)
Επόμενο άρθροΨητές Μελιτζάνες γεμιστές (Παπουτσάκια)