Μπιφτέκια για Χαμπουργκερ

 

Συστατικά
2 κιλά μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο, μεγάλο)
2 κολοκυθάκια (ψιλοκομμένα, μεσαία)
1 καρότο (τριμμένο, μεγάλο)
1 φλιτζάνι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα
1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1/2 αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 πράσινο μήλο (τριμμένο)

ΕΠΙΣΗΣ
Ψωμάκια χάμπουργκερ
μαρούλι
ντομάτα
τυρί
αγγούρι

Μέθοδος

1 Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά χρησιμοποιώντας τα χέρια σας.
2 Σχηματίστε τα μπιφτέκια και αφήστε τα στην άκρη όσα θα φτιάξετε σήμερα. Τοποθετήστε τα υπόλοιπα
σε επανασφραγιζόμενες σακούλες, διαχωρίζοντας κάθε κομμάτι με χαρτί ψησίματος.
3 Ζεσταίνετε μια σχάρα ή το τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λάδι. Ψήστε τα μπιφτέκια για 4-5 λεπτά ανά πλευρά.
Μην τα παραψήσετε γιατι θα είναι στεγνά.
4 Τοποθετήστε τα μπιφτέκια σε ψωμάκια με τα συστατικά σαλάτας και προσθέστε τα αγαπημένα σας καρυκεύματα.

ΠΗΓΗ: kidspot.com.au

Προηγούμενο άρθροΧταπόδι σκορδάτο με τραγανές πατάτες (Νηστίσιμο)
Επόμενο άρθροΣπιτικά αλμυρά σνακς