Συστατικά

1 kgr μοσχαρισιος ΚΙΜΑΣ
1 φλιτζάνι μαϊντανό φύλλα, ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 πρέζα καγιέν ή νιφάδες τσίλι
Αποκτήστε τα συστατικά από την τσικουρία

Οδηγίες
Βάλτε τα ξύλινα καλαμάκια σε παγωμένο νερό και ρυθμίστε τη σχάρα ψησίματος σε υψηλή θερμοκρασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το κρέας, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, τα μπαχαρικά, το μαύρο πιπέρι, το αλάτι και το καγιέν.

(Πιέστε το μαϊντανό και τα κρεμμύδια με την παλάμη των χεριών σας πριν τα προσθέσετε στο κρέας, να φύγουν τα υγρά). Ανακατέψτε με το κουτάλι ή τα χέρια μέχρι να αναμειχθεί πλήρως.


Διαχωρίστε το κρέας σε 15 μερίδες περίπου μπαλάκια του γκολφ.

Τοποθετήστε ένα καλαμάκι σε κάθε τμήμα και διαμορφώστε το με τις παλάμες σας για να δημιουργήσετε ένα κορδόνι.


Επαναλάβετε με τους άλλους.
Ψήστε τα κεμπαπ. Σερβίρετε με σαλάτα και πίτες.

Προηγούμενο άρθροΠάστα Τυριού με κανταΐφι…σε 10 λεπτά
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Βανίλιας…απλά και νόστιμα