Τα πιο εύκολα μπισκοτάκια αμυγδάλου

Συστατικά
1/2 φλιτζάνι / 115 g. βούτυρο
3/4 φλιτζάνι / 120 γρ. ζάχαρη
3 αυγά
2 φλιτζάνια / 220 γρ. σλεύρι γ.ο.χ κοσκινισμένο
1 αυγό λευκό ελαφρώς χτυπητό
1/2 φλιτζάνι / 70 g. αμύγδαλα ψιλοκομμένα

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170oC.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνει αφράτο. Προσθέστε σταδιακά τα αυγά, χτυπώντας πρώτα μετά από κάθε προσθήκη αυγού. Χτυπάμε το κοσκινισμένο αλεύρι μέχρι να ενσωματωθεί το μείγμα.
Πάρτε περίπου 1 κουτ. Σούπας ζύμη και φτιάξτε μια μπάλα. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με χαρτί ψησίματος και πιέστε τα λίγο με την παράμη σας. Επαναλάβετε, τοποθετώντας τα κουλουράκια σε απόσταση 2 εκ.
Βουρτσίστε τα με ασπράδι αυγού. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
Ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά.

Καλή Επιτυχία

Photo:  pappaspost.com

Προηγούμενο άρθροΦασόλια γίγαντες Γιαχνί
Επόμενο άρθροΗ Υπέροχη Σπιτική Πίτσα της Αλεξίας