Σουδάκια με βελούδινη κρέμα

Υλικά

2 – 3 πακέτα στιγμιαίας πουτίγκας βανίλιας (Γιωτης),
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο,
1 φλιτζάνι νερό
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 μεγάλα αυγά
ζάχαρη άχνη, για γαρνιτούρα

Ας το κάνουμε

Ανακατέψτε το μείγμα πουτίγκας, την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Καλύψτε και βάλτε στο ψυγείο να σφήξει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Φέρτε το νερό και το βούτυρο σε κοχλασμό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ανακατεύουμε το αλεύρι και το αλάτι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι το μείγμα να σχηματίζει μια μπάλα (αναμειγνύεται γρήγορα για να αποφευχθούν σβώλοι).
Βάλτε το σε ένα μιξερ με το εξάρτημα χτυπήματος. Χτυπηστε το αρκετές φορές για να κρυώσετε ελαφρά το μείγμα. Ριξτε και χτυπάτε τα αυγά ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε ένα.
Βάλτε με το κουταλάκι του γλυκού μπαλιτσες πάνω σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος.
Ψήστε σε 220 βαθμούς για 5 λεπτά. Γυρίστε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε άλλα 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και το μεσα να είναι στεγνό.
Γεμίστε με το μείγμα πουτίγκας μια τσάντα ζαχαροπλαστικής μόλις κρυώσει και γεμίστε τα σου.
Πασπαλίστε με σκόνη ζάχαρης και απολαύστε!

ΠΗΓΗ: everydaydishes.com

Προηγούμενο άρθροΠατάτες Ο’Γκραντεν με γογγύλια
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με Σοκολάτα