Τα τηγάνια της Γιάγιας

Υλικά

αυγά – 3
αλεύρι – 1,5 κούπα
γιαούρτι – 1 κούπα.
σόδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
βανίλια – 1
αλάτι
λάδι

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα αυγά και προσθέστε σε αυτά το γιαούρτι στο οποίο σβήσατε τη σόδα.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Σκουπίζουμε με ένα κουτάλι και τηγανίζουμε τις λαχταριστές τηγανίτες.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε με μαρμελάδα της επιλογής μας ή μέλι.
Τα τηγάνια με γιαούρτι είναι έτοιμα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΝόστιμο ρολό με κρέμα καρύδας και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΚιμαδοπιτάκια με κοτόπουλο