Τυροπιτάκια ρολό

Συστατικά

1 συσκευασία φύλλα κρούστας πίτας
400 g τυριού
100 ml γάλακτος
40 ml λαδιού
μισή φακ μπέικιν πάουντερ
σουσάμι
3 αυγά
Ψήνουμε στους 200 C για περίπου 20 λεπτά

Εκτέλεση

Χτυπάμε ένα αυγό καλά. Προσθέτουμε το γάλα το λάδι και το μπεικιν και ανακατευουμε και
αφήνουμε στην άκρη.

Για την Γεμιση
Χτυπάμε ένα αυγό και προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε. Δοκιμάστε για να δείτε
εάν είναι καλό στο αλάτι και προσθέστε εάν χρειάζεστε.

Στρώστε 3 φύλλα φύλλο και αλείψτε το με το υγρό μίγμα αυγού-γάλα-λάδι ενδιάμεσα.
Από πάνω απλώστε κατά μήκος της πιο μακράς πλευράς τον γέμιση τυριού και τυλίξτε
σε ρολό και τοποθετήστε σε ένα λαδωμένο ταψί.

Χτυπήστε το 3ο αυγό με λιγο γάλα και λάδι επαλείψτε τα ρολά καλά.
Κόψτε τα ρολά σε κομμάτια, πασπαλίστε με σουσάμι
Ψήνουμε στους 200 C για περίπου 20 λεπτά

Καλη Επιτυχία

Subscribe to recipe’s youtube channel here

 

 

Προηγούμενο άρθροΠρασόπιτα με τυρί χωρίς φύλλο σε 5 λεπτά
Επόμενο άρθροΌταν βιάζεστε και θέλετε να φάτε λίγο ωραίο κέικ σοκολάτας