Τηγανιά

….. υπέροχο συνοδευτικό για το ουζάκι το κρασάκι αλλά και ένα ωραίο πιάτο για το μπουφέ η το τραπέζι σας.

Υλικά

1 κιλό χοιρινη τηγανιά
3 πολύχρωμες πιπεριές
Λαδάκι
Αλάτι πιπέρι
Ριγανη
Μουστάρδα
Λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζω στο τηγάνι μου λαδάκι και όταν κάψει βάζω μέσα το κρέας το τσιγαρίζω και το αφήνω να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Όταν είναι έτοιμο το κρεατάκι μου ρίχνω τις πιπεριές που έχω κόψει σε μεγάλα κομμάτια (εγώ έβαλα πράσινη κόκκινη και κιτρινη) τα ανακατεύω μερικές φορές και βαζω ζεστό νερό μέχρι να καλυφθεί σκεπάζω και το αφήνω να βράσει σε μέτρια φωτιά. Όταν σωθεί το νερό ρίχνω μισό κουταλάκι του γλυκού περίπου Μουστάρδα και ανακατεύω να λιωσει και να πήξει η σάλτσα. Πριν το αποσύρω ρίχνω αλάτι πιπέρι και ρίγανη. Όταν είμαι έτοιμη να το σερβίρω βάζω την τηγανιά στο πιάτο και ρίχνω χυμό λεμονιού.
Έτοιμο!!!!!
Καλή επιτυχία!!!!

ΠΗΓΗ: Λενα Χελα

Προηγούμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο Κανταΐφι
Επόμενο άρθροΣουφλέ γιαουρτιού υγρό και αφράτο