ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΑΜΠΑ:
12Ο ml γάλα χλιαρό,
125 γραμμάρια ζάχαρη,
25 γραμμάρια μαγιά νωπή,
240 γραμμάρια αλεύρι,
λίγο αλάτι,
3 αυγά

Διαλύουμε την μαγιά με λίγη ζάχαρη,το γάλα,και μισή κούπα αλεύρι.
Το αφήνουμε σκεπασμένο μισή ώρα.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν,ρίχνουμε 100 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο,την μαγιά,το αλεύρι.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί μας και το αφήνουμε σκεπασμένο 1 ώρα.
Στην συνέχεια το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

ΣΙΡΟΠΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
500 ml νερό,300 γραμμάρια ζάχαρη,50 γραμμάρια ρούμι βράσιμο 10 λεπτά.

ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 λίτρο γάλα,
125 γραμμάρια ζάχαρη,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
3 κρόκους αυγών,
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο,
1 βανίλια

Ζεσταίνουμε γάλα με ζάχαρη ρίχνουμε μέσα το κορν φλάουρ με το αλεύρι αφού προηγουμένως τα διαλύσαμε σε λίγο από το ζεστό γάλα.
Ανακατεύουμε μόλις πήξει κατεβάζουμε και
προσθέτουμε,βανίλια,κρόκους,βούτυρο.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ:
Κόβουμε τον μπαμπά τοποθετούμε τον ένα πάτο στην πιατέλα,σιροπιάζομαι, βάζουμε την κρέμα κλείνουμε με τον άλλο πάτο σιροπιάζομαι και πάνω βάζουμε σαντιγί και κερασάκια!!

Συνταγή από  Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!

Προηγούμενο άρθροΦαρμακευτικό ποτό για τις γυναίκες – Ιδανικό για απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και κυτταρίτιδα  
Επόμενο άρθροΤα ωραιότερα,αφράτα,υπέροχα νόστιμα Κασεροκούλουρα