Ακόμη θέλω να σας πω ότι όταν το φτιάχνω αυτό το φαγάκι μοσχοβολάνε 10 γειτονιές!!!!!
Υλικά

Χοιρινή πανσέτα ή μικρά κομμάτια από σπάλα
Διάφορα κομμάτια αρνιού (λαιμός,παϊδάκια,πανσέτα)
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
3 μπαχάρια
1 μικρό ξυλάκι κανέλλας
2 φύλλα δάφνης
αλάτι, πιπέρι
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
κριθαράκι ή πατάτες

Εκτέλεση
Σε 1 πήλινο γιουβέτσι ή σε γάστρα , βάζουμε όλα τα υλικά μαζί , τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά και ψήνουμε στούς 180 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
. Το κριθαράκι το βάζετε αφού ψηθεί το κρέας περίπου 1 1/2 ώρα, συμπληρώνετε ζεστό νεράκι και το προσθέτετε. Το αφήνετε περίπου 1/2 ώρα ακόμη και είναι έτοιμο.
. Τις πατάτες από την αρχή μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.

ΠΗΓΗ: banabarbi.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΠιτάκια αφρός γεμιστά με ότι θέλουμε!!!
Επόμενο άρθροΤα ξεχωριστά κουλουράκια των Χριστουγέννων