Αυτό είναι το πιο εύκολο επιδόρπιο στον κόσμο. Καλό και γρήγορο να προετοιμαστεί.
Μαγειρεύεται σε φούρνο στους 170 ° C για 20 λεπτά

Συστατικά

90 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
90 g ζάχαρης
2 αυγα
Άρωμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Συστατικά κρέμας
100 g τυρί κρέμα
30 g ζάχαρης
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι χτυπάμε πολύ καλά αυγά, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια, μέχρι το μείγμα να αλλάξει χρώμα και σχεδόν να κρεμώσει.
Κοσκινίζουμε μέσα το αλευρι και ανακατεύουμε με την μαρίζ με υπομονή μέχρι να πάρουμε ένα πηχτο μείγμα.
Βουτυρώνουμε και μετά αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ και τινάζουμε να φυγει η περίσσεια του αλευριού και αδειάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα σε τρίμματα και πασπαλίζουμε από πάνω το γλυκο.
Βάζουμε στο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά.
Όσο να γίνει χτυπάμε το τυρί κρέμα, ζαχαρη , κακάο και παίρνουμε μία κρέμα σαντιγί.

Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο και κάνουμε τις ακόλουθες κινήσεις
1. Κόβουμε το κέικ σε 4 κομμάτια
2. Κόβουμε τα ακριανά του κέικ όπως φαίνεται στην φωτό


3. Κόβουμε κάθετα το κέικ να πάρουμε 8 κομμάτια


4. Σε κάθε κομμάτι βάζουμε μια μπαλιτσα κρέμα σαντιγι

5. Ψιλοκόβουμε τα ακριανά κομμάτα του κέικ και πασπαλίζουμε το κέικ

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΣπιτική Μπουγάτσα Γλυκιά με Κρέμα
Επόμενο άρθροΕίναι στην κορυφή των καλύτερων κέικ που υπάρχουν