Τραγανά χοιρινά σνίτσελ

Υλικά

χοιρινό φιλέτο – 4 φιλέτα, πάχος περίπου 1 εκ.
φρέσκο ​​γάλα
2-3 αυγά
αλεύρι για να τα ρολάρουμε
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
πιπέρι για γεύση
λάδι ή ελαιόλαδο

Πως να τα κάνετε

Το χοιρινό φιλέτο κοπανίζεται καλά, μέχρι να γίνει πιο λεπτά και να μουλιάσει σε φρέσκο ​​γάλα, καλύτερα να το αφήσετε 1 βράδυ, έτσι το κρέας θα γίνει απαλό και ζουμερό.

Πριν τηγανιστεί αλατίζεται και πασπαλίζεται με μαύρο πιπέρι. Κάθε φιλέτο τυλίγεται σε αλεύρι, στη συνέχεια βυθίζεται στο αυγό και από τις δύο πλευρές και στο τέλος τυλίγεται σε τριμμένη φρυγανιά, πιέζοντας απαλά με τα χέρια ώστε να κολλήσει μεγαλύτερη ποσότητα στο κρέας.

Μπορεί να μείνει για περίπου 15-20 λεπτά στην κατάψυξη για να δέσει το πανάρισμα.
Στη συνέχεια τα φιλέτα τηγανίζονται σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στο τηγάνισμα, το λάδι πρέπει να τα σκεπάζει εντελώς.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Marta Boqdgiqan

Προηγούμενο άρθροΜπούτια κοτόπουλου με πορτοκάλι και τζίντζερ και αρωματικά μυρωδικά.
Επόμενο άρθροKοτόπιτα κατσαρόλας με σφολιάτα