Τριμμένη Σοκολατόπιτα

Υλικά

400 γρ αλεύρι 00
2 αυγα
150 γρ βούτυρο κρύο
140 γρ καστανή ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού μαγιά
300 γραμμάρια Nutella
200 γραμμάρια καρύδι χοντροκομένο

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη θρυμματισμένη βάση Nutella. Κόβουμε το βούτυρο σε κύβους και το δουλεύουμε γρήγορα με το αλεύρι. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη, τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύοντας τα πάντα με τα δάχτυλά σας μέχρι να έχετε ένα θρυμματισμένο μείγμα.

Λαδώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 25 εκ. περίπου και ρίχνουμε τη μισή ζύμη. Απλώνουμε τη Nutella και το τριμμενο καρύδο αφήνοντας τουλάχιστον 1 εκ. από την άκρη και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30/40 λεπτά. Η θρυμματισμένη Nutella είναι νόστιμη και ζεστή και κρύα, ίσως με μια μπάλα παγωτό
δίπλα της.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΡολό κολοκυθιού ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ! Πολύ νόστιμο και εύκολο
Επόμενο άρθροΓιαουρτινή της μαμάς!!!