Συστατικά
Κρέμα τυριού 110gr μαλακό
1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
1 1/2 φλιτζάνια δάκρυ σοκολάτας λιωμένο
3-4 κουταλιές εκχύλισμα βανίλια ή λικέρ πορτοκαλιού αν προτιμάτε

Για την επικάλυψη

1/2 φλιτζάνι τριμμένα καρύδια
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη σε σκόνη
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο

Οδηγίες

Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα μέχρι να έχει μια κρεμμώδες υφή.


Ρίξτε μέσα και χτυπήστε τη ζάχαρη άχνη.


Προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και τη βανίλια μέχρι να γίνει ανάμειξη του μείγματος.

Βάλτε στο ψυγείο το μείγμα τρούφας για 1 ώρα.
Πάρτε από το μείγμα σοκολάτας 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά και φτιάξτε μπάλες 2,5 εκ με τα χέρια σας.

Σε 3 μπολάκια βάλτε ζάχαρη άχνη – τριμμένο καρύδι – κακάο σε σκόνη, ρίχνετε τα μπαλάκια σε ένα από τα 3 μπαλάκια να πάρουν την επικάλυψη που θέλετε


Σημειώσεις συνταγής
Μου αρέσει να τα κρατώ στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμα να τα σερβίρω αφού έχουν τυρί κρέμας και μου αρέσει η σοκολάτα να είναι κρύα.

ΠΗΓΗ Natasha's Kitchen

Προηγούμενο άρθροΚέικ Αμυγδάλου με Nutella
Επόμενο άρθροΚανελόνια γεμιστά με μελιτζάνες