Τυροκροκέτες stick

Συνταγή είναι της Μαρία Καρανικόλα

Υλικά

3 κούπες κεφαλογραβιέρα πικάντικη τριμμένη
1 αυγό
Αλάτι πιπέρι
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά αλεύρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ πολύ καλά να ενσωματωθούν και τα πλάθουμε σε σχήμα στικ.
Ετοιμάζουμε το τηγάνι μας με ελαιόλαδο τόσο όσο να καλύπτονται οι κροκέτες μας, και το αφήνουμε να κάψει πολύ καλά.
Βάζουμε 3-4 στικ τυροκροκέτες κάθε φορά τηγανίζουμε και πάλι τις επόμενες
Το καφτό λάδι δεν αφήνει το τυρί να απλώσει και όσο πιο λίγα βάζουμε στο λάδι τόσο πιο ωραία τηγανίζονται.

Καλή Απόλαυση

Συνταγή είναι της Μαρία Καρανικόλα

Προηγούμενο άρθροΡεβυθοκεφτέδες – Φαλάφελ
Επόμενο άρθροΈχετε δει ποτέ τόσο ΕΥΚΟΛΑ ψωμάκια; Όλοι θα σας ζητήσουν τη συνταγή