ΥΛΙΚΑ

1 Κούπα αραβοσιτέλαιο
1 Κούπα γάλα χλιαρό
2 Αβγά
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη λιωμένη
1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 1/2 Κούπες αλεύρι μαλακό
600γρ. Τυρί φέτα
1 Αβγό για άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, το λάδι, τη μαργαρίνη, τα αβγά, το αλάτι και το μπέικιν, ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι. Θέλουμε να φτιάξουμε μία μαλακή ζύμη.
Αφήνουμε για 10 λεπτά.
Ανοίγουμε πίτες με τον πλάστη γεμίζουμε με το τυρί και διπλώνουμε στα δύο και με ένα πιρούνι πατάμε τις άκρες. Αλείφουμε με χτυπημένο αβγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜανιτάρια Κοκκινιστά
Επόμενο άρθροΠίτα με τα “Ψέματα”