Τυρομπαλάκια

Υλικά

1 γιαουρτι 2% στραγγιστο
1 κεσεδακι του γιαουρτιού σπορελαιο
1 αυγο
300 γρμ.φετα
1 φαρινα 500 γρμ.
αλατι
πιπερι

Επάλλειψη
1 αυγο

Εκτέλεση

Βαζω σε ενα μεγαλο μπολ το γιαουρτι και με το ιδιο κεσεδακι το γεμιζω μεχρι επανω σπορελαιο το ριχνω στο μπολ ριχνω ενα αυγο και αρχιζω να ριχνω
εναλλαξ 300 γρμ.φετα και μια φαρινα 500 γρμ.τη φετα τη τρίβω καλα οχι μεγαλα κομματια.
Ανακατευω το μειγμα και μετα το ζυμωνω λιγο.
Ριχνω λιγο αλατι και λιγο πιπερι.
Πλαθω μπαλακια τα τοποθετω σε χαρτι ψησιματος στο ταψι και τα αλειφω με ενα αυγο.
Μου βγαινουν περιπου 25-27 κομματια.
ψηνω στον αερα στους 170 περιπου 35-40 λεπτα.

Καλη επιτυχια.

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα τριμμένη με μαρμελάδα κεράσι!
Επόμενο άρθροΜια ζεστή ζαμπονοκασερόπιτα με φύλλο κρούστας ‼️‼️‼️