Τυροπιτάκια κουρού με φέτα και μαϊντανό

Υλικά

2 αυγα
1 ποτήρι ζεστό νερό
1 ποτήρι ζεστό γάλα
1 ποτήρι νερού λάδι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πακέτο ξηρής μαγιάς
Όσο αλεύρι παρει

Για το εσωτερικό:

ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
Μαϊντανός
Καυτερό πιπερι ή πάπρικα (για πιο πικάντικο)

Εκτέλεση

Εκτέλεση
Πρώτα περίπου 3 ποτήρια αλεύρι ρίχνονται σε ένα μπολ ζύμωσης και προστίθενται και
ανακατεύονται όλα τα άλλα συστατικά να παρουν μία συνοχή ζύμης.
Στην συνέχεια ζυμώνουμε με το χέρι και προστίθεται αλεύρι μέχρι να πάρετε μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στο χέρι και το ζύμωμα συνεχίζεται.

Οταν η ζύμη είναι έτοιμη σκεπάστε το μπωλ και αφήστε το να ξεκουραστεί για 2 ώρες.


Στη συνέχεια, κόβονται κομμάτια μεγέθους καρυδιού το ανοίγετε με τα δάχτλα σε μέγεθος
πιατάκι γλυκού και βάζετε 1 κγ γέμιση

και το τοποθετείται σε ένα ταψί με λαδόχαρτο, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα.

Αλείφετε με κρόκο αυγού και ψήνονται σε φούρνο 180 ° C μέχρι να ροδίσουν.

Θα τα απολαυσουν όλοι

subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΦρικασέ με μανιτάρια…ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΗ Γαριδομακαρονάδα της Σκύρου