Συστατικά

1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας μαγιά
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
1 αυγό
2 κουτ. Σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
3 φλιτζάνια αλεύρι
Για το γέμισμα
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουτ. Σούπας σκόνη κρεμμυδιού
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 κουτ. Σούπας σκόνη σκόρδου
1 γιαούρτι φλιτζάνι
2 φλιτζάνια φέτα τριμμένη

Οδηγίες
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να έχετε μια μη κολλώδη ζύμη.
Προσθέστε λίγο περισσότερο αλεύρι, αν χρειαστεί.
Διαχωρίστε τη ζύμη σε μικρές μπάλες και ανοίξτε σε σχήματα κύκλων.
Κάντε το γέμισμα.

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν τα πάντα.
Κόψτε σε τρίγωνα και τοποθετήστε 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση στο φαρδύ άκρο του κάθε τριγώνου και στη συνέχεια κυλήστε από το φαρδύ άκρο μέχρι το αιχμηρό άκρο,
τοποθετώντας το σημείο κλεισίματος προς τα κάτω στο ταψί.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200oC και ψήνετε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

ΠΗΓΗ: greekscookbetter.com

Προηγούμενο άρθροΓλυκιά Πίτα Γιαουρτιού…είναι απίστευτη
Επόμενο άρθροΧοιρινό με μακαρόνια…από το Παλέρμο της Σικελίας