Υλικά

1 πακέτο αλεύρι φαρίνα 500 γρ.
3 αβγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 κεσεδάκι του γιαουρτιού ηλιέλαιο
1 κεσεδάκι γκούντα τριμμένο ή κεφαλοτύρι τριμμένο
300 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την φέτα, το γκούντα και στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε. Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 180C περίπου 25′ – 35′. Τα βγάζουμε μόλις ροδίσουν.
Άν μας αρέσει τα κυλάμε πριν τα ψήσουμε, σε σησάμι. Βγαίνουν περίπου 25 – 30 κομμάτια με αυτή τη δόση.

 

Προηγούμενο άρθροΝηστίσιμες τηγανίτες
Επόμενο άρθροΡεβιθάδα με ρίγανη και φρέσκο ψωμί