Τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο

Υλικά

Ζύμη:
700 γραμ.αλεύρι γ.ο.χ
Νερό χλιαρό 300-350 γραμ.
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
Ζύμωμα όλα μαζί.
Το αφήνω να ξεκουραστεί 30 λεπτά.

Γέμιση:
Τυρί φέτα 500 γραμ.
4 αυγά
Μισή κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο(90 γρ.)
Μισή κούπα του τσαγιού γάλα (100 γρ.)
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι άσπρο

Εκτέλεση

Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε 3 φύλλα λαδωμένα μετά γέμιση,άλλα 3 φύλλα γέμιση,και άλλα 3 φύλλα γέμιση,και τέλος άλλα 3 φύλλα και ό,τι γέμιση έμεινε την απλώνουμε από πάνω.
Λαδώνω κόβω και ραντίζω με νερό.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά περίπου.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Κέικ με Γιαουρτι και τυρί κρέμα
Επόμενο άρθροΜηλόπιτα με κάλυψη γιαουρτιού…Πρώτη φορά δοκίμασα τέτοια φανταστική μηλόπιτα