Υλικά

 1 ποτήρι νερου σόδα ( αναψυκτικού )
 2 κουταλιές της σούπας λάδι
 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
 και 3.5 – 4
 ποτηρια αλευρι γοχ                                                                               1/2 κουπας κορν φλαόυρ (νισεστέ)

Εκτέλεση
Αφού ζυμώσουμε το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 24 ώρες εγώ τόσο το άφησα εσείς αν θέλετε μπορείτε να το αφήσετε και τρεις ώρες πριν το δουλέψετε
Κάνετε ένα μεγάλο μπαστούνι και κόβετε με ένα μαχαίρι σε 24 ίσα μπαλακια
Ανοίγετε με τον πλάστη 3 μπαλακια λαδώνετε τα 2 πρωτα φύλλα βάζοντας τα το ένα πάνω στο άλλο και το τρίτο δεν το λαδώνεται χρησιμοποιώντας πάντα νισεστέ !

Έτσι με αυτή τη διαδικασία έχετε ετοιμάσει 8 φύλλα τα οποία πρέπει να ξεκουραστούν πριν το ανοίξετε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τα χρησιμοποιήσετε😊
Ανοίγουμε τα φύλλα τρία μαζί(όπως τα έχουμε φτιαξει παραπάνω) και τα ανοίγουμε όσο μπορούμε περισσότερο λαδώνουμε την επιφάνεια διπλώνουμε στην μέση το φύλλο ξανά λαδώνουμε το φύλλο
που δίπλωσα και προσθέτουμε το τυρί το ρολάρουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί


Λαδώνουμε ελαφρώς την επιφάνεια και ψήνουμε στους 180 για 30 έως 35 λεπτά στον αέρα
Καλή επιτυχία …

Ευχαριστούμε την Sofia Palatsidh

Προηγούμενο άρθροΚορνεδάκια με κρέμα
Επόμενο άρθροΗ Τούρτα λεμονιού που εύκολα φτιάχνετε και θα ξαναφτιάχνετε