Υπέροχο παγωτό με σοκολάτα😍

Συστατικά:

1 κουτί ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1/2 φάκελος ζελατίνης χωρίς γεύση
200 ml νερό
5 κουταλιές της σούπας γάλα σε σκόνη

Γκαναζ:
50 γρ σοκολάτα γάλακτος ή μέτρια πικρή
1/2 φλιτζάνι (τσαγιου) κρέμα γάλακτος

Τρόπος προετοιμασίας:

Ενυδατώστε τη ζελατίνη με 4 κουταλιές της σούπας νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για 15 δευτερόλεπτα.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε για 3 ΛΕΠΤΑ. Βάζουμε στην καταψυξη ελαφρώς να παγώσει για περίπου 3 ΩΡΕΣ
Φτιάχνουμε τη γκανάζ σοκολάτας, βάζοντας σε ένα γυάλινο δοχείο την ψιλοκομμένη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος στο φούρνο μικροκυμάτων σε ισχύ 50% για 30 δευτερόλεπτα, αν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη μια φορά.

Ανακατεύουμε καλά για να γίνει λείο και κρεμώδες. Αφήνουμε στην ακρη.
Μετά τις 3 ώρες στην κατάψυξη , χτυπάμε με το μίξερ για να γίνει πιο κρεμώδες, περίπου 3 ΛΕΠΤΑ. Και σε ένα δοχείο με καπάκι, βάζετε ένα μέρος της κρέμας, και στάζετε την γκαναζ, επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μέχρι το τέλος και τελειώνετε με λίγη γκαναζ από πάνω.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ΩΡΕΣ περίπου.

Βγάζουμε και σερβίρουμε .

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα με σταγόνες σοκολάτας!
Επόμενο άρθροΑλάδωτος Χαλβάς Πορτοκαλιού…Είναι πανεύκολος θα τον φτιάχνετε συνεχώς.