Tιραμισού με ανθότυρο και nutella

Συστατικά

1 πακέτο σαβουαγιαρ αναλογα με την φορμα σας
1 1/2 ποτήρι νερού Γάλα
500 γρ ανθότυρο
300 γρ. Κρεμα γάλακτος
1 κουτι Nutella αναλογα με την φορμα σας
1/2-1 κουπα Φουντούκια σε κομμάτια

Εκτέλεση

Σε ένα Μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε με το μιξερ χειρός μέχρι να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε το ανθότυρο και χτυπάμε να ομογενοποιηθεί.
Κόψτε τα φουντούκια σε κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα ξύλο κοπής και μαχαίρι, κρατήστε τα επίσης στην άκρη.
Στρώνουμε μία φόρμα 16χ32 με μεμβράνη φαγητού να καλύπτει όλα τα τοιχωματα.
Βρέχουμε τα σαβουαγιαρ στο γάλα και στρώνουμε την βάση της φόρμας (τουλαχιστο 3 σαβουαγιαρ στην σειρά δεν πειράζει να καβαλάει το ένα το άλλο)
Απλώνουμε το 1/3 της σαντιγί  και ραντίζουμε με nutella πλούσια (θερμάνετε την στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα για να την κάνετε πιο ρευστή) και στη συνέχεια μια χούφτα ψιλοκομμένα φουντούκια.
Επαναλαμβάνουμε το ίδιο άλλες 2 φορες και στο τέλος πάνω από το φουντούκι στρώνουμε μία στρώση σαβουαγιαρ

Βάλτε το τιραμισού στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Αφαιρούμε από το ψυγείο το βγάζουμε σε μια πιατέλα αφαιρούμε την μεμβράνη ραντίζουμε με nutella φουντούκι

Καλή Επιτυχία

Subscribe to recipe’s chanell here

Προηγούμενο άρθροΠίτα Κολοκυθάκια & Φέτα (Κολοκυθόπιτα)
Επόμενο άρθροΗπειρώτικο Στιφάδο