Φασολάκια Γιαχνί

Αυτό το πιάτο είναι εύκολο και απαιτεί μόνο λίγα υλικά. Αυτό το πιάτο είναι τόσο νόστιμο και γευστικό, ειδικά όταν το μαγειρεύετε με μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας.
Έτσι μαγειρεύω τα Φασολάκια Γιαχνί με μοσχαρίσιο κρέας.

Υλικά

– 500 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
-1/2 κλ φασολάκια
-2 τεμ ψιλοκομμένες ντομάτες
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
– νερό/ζωμός βοείου κρέατος
-λάδι
-Μπαχάρι-Allspice
-αλάτι

Εκτέλεση

🔹Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε πρώτα το μοσχαρίσιο κρέας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές και να βγάλει τους χυμούς του.
Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει χωρίς λάδι ή μυρωδικά
Μου παίρνει 45 λεπτά-1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας, αφαιρώ το κρέας και αφήνω στην άκρη το ζωμό.

🔹Σε άλλη κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει και μετά προσθέτουμε τις ντομάτες και το κρέας που
έβρασες πριν. Σοτάρουμε για 5 λεπτά μετά προσθέτουμε τα φασολάκια κομμενα στη μέση ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 3 λεπτά
πριν προσθέσουμε τον πελτέ ντομάτας τα μπαχαρικά και το αλάτι ανακατεύουμε ξανά και μετά προσθέτουμε το ζωμό βοδινού αφήστε το να
σιγοβράσει για 20 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα φασολάκια και προσαρμόστε το αλάτι.

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες σε σάλτσα Γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΦιλέτο ξιφία ψημένο στο φούρνο πάνω σε χοντρό αλάτι, …από τις συνταγές του Παππού