Φιλέτα ψαρονέφρι σουβλάκια

πιπεριές Φλωρίνης, πράσινες, μανιταρια, προσούτο! Ανάβουμε το γκριλ και απολαμβάνουμε γεύση!

Υλικά

10 φιλέτα χοιρινό ψαρονέφρι
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
2 πράσινες πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας κάρυ
20 μανιταρια
3-4 κρεμμύδια άσπρα
15-20 ξυλάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Μουλιάζετε ξύλινα σουβλάκια σε κρύο νερό για να μην καούν κατά το ψήσιμο.
Τα σκουπίζετε πολύ καλά. Σε ένα μπολ βάζετε τη ρίγανη, το δεντρολίβανο, το μέλι, το ελαιόλαδο, το σουμάκι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το κρέας.
Σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο να μαριναριστεί το σουβλάκι για 2-3 ώρες. Το βγάζετε από το ψυγείο μισή ώρα πριν να το ψήσετε.

Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κομματάκια και τα μανιταρια στη μέση. Ξεφλουδίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε στη μέση, σε χοντρές φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια. Περνάμε με τη σειρά στα ξυλάκια τα εξής υλικά: ψαρονέφρι, μανινταρια , πιπεριά, κρεμμυδι και ξανά από την αρχή.  Ψήνουμε σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας για 30 περίπου λεπτά στους 180C, ανάλογα πάντα με το πόσο καλοψημένα τα θέλουμε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΗ Καλύτερη Τούρτα ΚΩΚ….η κρέμα κρύβει το μυστικό της
Επόμενο άρθροΚοτόπιτα με φύλλα κρέπας