Κέικ μπισκότου με σοκολάτα

Συστατικά

4 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
4 κουταλιές ζάχαρη
8 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 Τσίμπημα αλατιού
Ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Ενα αυγό
Μια μικρή κουταλιά βανίλια
190 γραμμάρια, που σημαίνει λευκό αλεύρι ισοδυναμεί με 14 κουταλιές της σούπας
160 g σταγόνες σοκολάτας

Πώς να το προετοιμάσετε

Φόρμα ρηχή 25 εκ.

Αδειάζουμε μέσα στην φόρμα το βούτυρο.
Προσθέτουμε την άσπρη και την μαύρη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με μία μαρίζ.


Απλώνουμε το μείγμα σε όλη την βάση της φόρμας και ρίχνουμε και μία πρεζα αλάτι,
μαγειρική σόδα, ένα αυγό, βανίλια και τα αναμιγνύουμε όλα μαζί με την μαριζ να
ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να παρει μια μορφή ζύμης και τότε προσθέτουμε
κα τις σταγόνες σοκολάτας και αναμιγνύουμε.


Στρώνουμε το μείγμα στην φόρμα

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Βγάζουμε από το φουρνο το κόβουμε και το ραντίζουμε ένα εχουμε καραμέλα

Ετοιμοοοοοοοοοοοοο

Subscribe to recipe’s youtube channel here

Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες με τυρί και σκόρδο
Επόμενο άρθροΤο Brioche με σοκολάτα…σύντομο, εύκολο και γρήγορο τρόπο